Uz asimetričnu crnu haljinu, Salma Hayek naglasak je stavila na chic detalje

Dodala je završni dodir s ružičastim sjajnim usnama i oblikovala svoju kosu u visoki konjski rep.
Vidi originalni članak

Uzvanici na Balenciaginoj jesenskoj reviji 2024. bili su neki od najvećih zvijezda i modnih ikona, među njima je bila i Salma Hayek, koja je zadivila u maloj crnoj haljini s naglaskom na modnim detaljima.

Sjedila je u prvom redu kako bi u sunčanom Los Angelesu gledala kako modna kuća predstavlja novu kolekciju kreativne direktorice Demne za aktivnu, grunge i večernju odjeću.

Hayek je izgledala glamurozno u pripijenoj haljini dugih rukava koja je sezala malo ispod koljena i imala je nabore i asimetričan dekolte. Učinila je da izgleda zabavno i razigrano s jarko ružičastom Hourglass torbicom i odgovarajućim Knife salonkama, oboje s potpisom Balenciage.  

Kako bi stvari bile još luksuznije, Hayek je nosila srebrne Balenciagine naušnice od užeta, crne sunčane naočale s pravokutnim okvirom i nekoliko srebrnih prstenova, uključujući svjetlucai prsten s ogromnim crvenim draguljem. Dodala je završni dodir s ružičastim sjajnim usnama i oblikovala svoju kosu u visoki konjski rep.

Elegantnu i raskošnu suknju poput njezine ne bi se svi usudili nositi, no na njoj tako dobro izgleda!
Odličan blejzer s uzorkom kraljica Letizia 'razbila je' crnim hlačama i klasičnim salonkama
'Volim nositi šešire, imam ih desetak! Volim razne stilove, nekad je to nešto osebujno, a nekad nešto casual'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".