Uvijek očita modnu lekciju: Iva Radić i u najjednostavnijoj kombinaciji izgleda wow!

Nosi i torbicu koja je doživjela veliki comeback
Vidi originalni članak

Nitko basic komade ne može nositi poput Ive Radić! Koliko puta ste poželjeli odjenuti jednostavnu crnu majicu i obične traperice, no izgledalo je baš dosadno? E pa Iva s time nema problema i upravo u takvim komadima izgleda fantastično!

Za predstavljanje kampanje Borbolete i Unicef-a zajedno za djecu ##HAPPYTOGIVE Iva je odabrala sive traperice, crni top i sivi sako, a sve zaokružila Diorovom torbom koja je doživjela veliki povratak. Odabir obuće bio je pomalo neočekivan, no i sportske tenisice dobro su se uklopile u kombinaciju. Ne moramo ni govoriti kako je njezina frizura apsolutni #hairgoals, a osmijeh je tu da zaokruži cijeli look

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".