'Uvijek nosim neutralne boje, a ponekad nosim prugasti i leopard uzorak'

Odabrala je kombinaciju neutralnih tonova, a na zagrebačkoj špici uhvatio ju je naš fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Kako u jednom stajlingu isfurati najveće trendove sezone, a pritom ostati svoj, zna Mia Čabradi, ekonomistica koju je naš Goran Čižmešija uhvatio ovih dana u centru Zagreba. Modno osviještena našem je Goranu rado otkrila par detalja o svojem stilu.

– Dolazim iz Novog Sada, došla sam s prijateljicom na par dana u Zagreb. Ovu kombinaciju sam odabrala jer je ležerna i jednostavna za ljeto, a dozvoljava mi da mogu puno šetati. Uvijek nosim neutralne boje, a ponekad nosim prugasti i leopard uzorak. Više volim ravnu obuću nego visoke pete. –

Spoj predimenzioniranih hlača neutralne boje te crnog prsluka odličan je odabir za ljetne dane kada želimo napraviti odmak od klasike. Neutralan stajling zgodna Mia dodatno je naglasila Louis Vuitton torbom s prepoznatljivim dezenom te chic natikačama.

Odijela i savršeno krojeni sakoi: Kamala Harris prava je ikona stila za modernu, uspješnu poslovnu ženu
Bijeli lotos vraća se na male ekrane: Stigle su novosti o trećoj sezoni megapopularne serije
Suknja s leopard printom vratila se u modu: Evo kako je jednostavno stilizirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".