Uvijek nas iznova oduševljava modnim odabirima: 'Ne eksperimentiram s bojama, iste nosim kroz cijelu godinu'

Josipa Dragun jedno je od onih lica koje rado sretnemo kad pariške ulice na kratko zamijeni zagrebačkima jer svaki put gradom prošeta u odličnom stajlingu
Vidi originalni članak

Vinkovčanka Josipa Dragun ima sjajan stil koji ne prolazi nezamijećeno u Parizu, gdje živi, ali ni na zagrebačkim ulicama, gdje ju je na godišnjem odmoru ulovio naš Goran Čižmešija. Gradom je prošetala u efektnoj kombinaciji sastavljenoj od svega nekoliko komada. Iako vrlo jednostavan, odjevni je odabir plijenio pozornost, a Josipa je za Divu rado ispričala par detalja o svojem modnom izboru:

– Ovu ležernu kombinaciju odabrala sam za kavu s prijateljima jer mi je ovo jedini dan u Zagrebu. Vratila sam se s mora, a sutra već putujem u Pariz, gdje živim i radim. Nisam tip za boje pa je meni maslinasta idealna za cijelu godinu. Ne eksperimentiram s bojama, iste boje nosim kroz cijelu godinu.

Sandale na vezanje pravi su "mamac" za poglede, pogotovo kad dolaze u zelenoj metalik varijanti. Izvrsno pristaju uz maslinasto zelenu haljinu koja je idealna za visoke temperature kakve nas prate ovih dana, a popularna dizajnerska torbica bila je super točka na "i" ljetnog outfita. 

U jednom ranijem razgovoru za Divu, kad je bila zvijezda naslovnice našeg magazina, Josipa je istaknula da ne prati slijepo trendove, već se uvijek drži onoga da je manje - više.

– Kao mlađa imala sam par modnih izričaja koji su neslavno završili, jer “svi to nose”, ali vrlo brzo sam shvatila da ne moram nositi ono što svi nose i da je dozvoljeno biti svoj, jednostavniji od drugih. Kada su zlatna pravila šopinga u pitanju, prvo pravilo kojega se držim jest da je jednostavnije uvijek modernije. Biram kvalitetniju odjeću koja će preživjeti više sezona i izbjegavam umjetne materijale. Ne kupujem komade odjeće samo zato sto su na sniženju i zato što ću ih možda jednom obući. Kupujem tako da jedan komad odjeće nadopunjuje drugi i da se lako kombinira s onim što već imam u ormaru – rekla je modno osviještena Josipa jednom prilikom za Divu.

*članak je izvorno objavljen 18. kolovoza 2022.

Iz omiljenog dućana izdvojili smo najchic torbice koje se nose ovih dana:

FOTO: Zara 149,00 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 129,00 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR

Natikače kakve nosi psihologinja obilježile su i ovo ljeto: 'Zemljane tonove biram kao najavu jeseni'
Tretiranje kože ledom novi je trend njege lica koji trenutno rješava mrlje i crvenilo
5 jednostavnih frizura koje tankoj kosi daju savršen volumen i sjaj

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".