Uvijek divna Franka: 'Ova kombinacija jedno je od elegantnijih izdanja u kojem me se može vidjeti u gradu'

Naš street style fotograf ulovio je Franku Batelić u, kako sama kaže, jednom elegantnijem izdanju
Vidi originalni članak

Uvijek se obradujemo u gradu sretnemo Franku Batelić jer svaki put pokaže super stajling koji nam onda posluži kao modna inspiracija. Tako je bilo i ovog puta kada ju je Goran Čižmešija fotografirao u odličnoj kombinaciji za prijelazno razdoblje, a pjevačica mu je rado otkrila zašto je odabrala baš taj outfit.

- Danas sama obavljam po gradu razne stvari pa sam si priuštila malo elegantniji outfit. Ova kombinacija mogla bi se nazvati mojom klasikom i jednim od elegantnijih izdanja u kojem me se može vidjeti u gradu - ispričala je divna Franka. 

Franka je odabrala skinny traperice, model koji je neizostavan dio svake garderobe, bez obzira na trendove širokih traperica poput trapezica, mom jeansa i baggy modela koji nam dolaze u novim kolekcijama. Kombinirala ih je s običnom sivom vestom i super military gležnjačama, a zvijezda kombinacije bio je genijalan karirani kaput.

Franka je odabrala i jedan od najtrendi modela sunčanih naočala, one s mačkastim okvirima, a super su nadopunile cijeli outfit.

Još genijalnih izdanja Franke Batelić potražite u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Hercegovka s njemačkom adresom: 'Ne spremam se dugo, kombinacije već imam u glavi'
Leopard je vladar ormara za detalje: 10 savršenih torbi koje će upotpuniti svaki stajling u novoj sezoni
Dobar, stari jeans nosimo od glave do pete: U novim kolekcijama sigurno ćete naći idealan komad za sebe

Kako kombinirati trenirku i kaput? Studentica odnosa s javnošću prava je majstorica u spajanju nespojivog

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".