Uvijek blista: Vanja Halilović zna kako nositi crno od glave do pete i pritom izgledati fantastično

Lijepa voditeljica uvijek izgleda tip-top!
Vidi originalni članak

Prve asocijacije na ljeto vežu se uz sunce, more, plaže i japanke. Baš zato, poznati brend Ipanema, ususret odlascima na odmor, uživanjima u najsunčanijim danima i romantičnim večerima uz more okupio je brojne poznate goste na idiličnoj lokaciji Konjičkog kluba Trajbar team.

Među njima je bila i Vanja Halilović. Iako su ljetni dani, Vanja Halilović zna da s crnim od glave do pete nikad nema greške, bez obzira na godišnje doba. Odabrala je klasične hlače koje je kombinirala sa satenskim prslukom u funkciji topa i tako istaknula dekolte, a sve zaokružila trendi ring naušnicama. Odlučila se za neutralan make up - lagani smokey eyes i nude ruž koji su savršeno zaokružili ovaj styling

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".