Ususret Večernjakovoj ruži, prisjetili smo se najboljih izdanja s crvenog tepiha od prethodnih godina

Pozivamo i vas da odaberete svoje najelegantnije kombinacije, udobno se smjestite i uživate u prijenosu!
Vidi originalni članak

Ovogodišnje izdanje Večernjakove ruže održat će se na dosad neviđen način. Naime, s obzirom da dodjela nije mogla biti održana u ožujku zbog pandemije koronavirusa, odlučeno je da se Večernjakova ruža održi - virtualno!

28. travnja u 20:55, s prijenosom na HRT1 ili na vecernji.hr, moći ćete pratiti ovogodišnju dodjelu, a u domove nominiranih, kao i do voditelja u Hrvatskom narodnom kazalištu, odlazit ćemo putem videoveze. Dodjela će biti popraćena i glazbenim nastupima domaćih izvođača iz njihovih domova. 

– Najstarija i najvažnija medijska nagrada u Hrvatskoj Večernjakova ruža uvijek je bila inovativna, drukčija, bolja. Tako će i ova Ruža, koja će se dodijeliti u najmanju ruku pod neobičnim okolnostima, biti upečatljiva na svoj način. U toj “virtualnoj” Ruži proglasit ćemo najpopularnije u 2019. godini držeći se preporuke “ostanimo doma” – kazao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić za Večernji list.

Tim povodom, prisjetili smo se najboljih izdanja prethodnih godina i izdvojili ih u galeriji. Pozivamo vas da, zajedno s nama, pronađete svoje najglamuroznije outfite i pratite dodjelu najvažnije medijske nagrade. Mi smo već počeli razmišljati koju bismo raskošnu haljinu, a možda čak i odijelo odjenuli za prijenos Večernjakove ruže. 

Što se tiče dress codea, vrijede tri pravila: #ostajemoglamurozni, #ostajemodgovorni i #ostajemodoma pa je pravi trenutak da izvučete najelegantniju haljinu, udobno se smjestite i uživate u prijenosu!

FOTO: PIXSELL Mia Kovačić FOTO: PIXSELL Damira Gregoret FOTO: PIXSELL Judita Franković FOTO: PIXSELL Sonja Kovač FOTO: PIXSELL Gina Victoria Damjanović FOTO: PIXSELL Nina Badrić FOTO: PIXSELL Ksenija Urličić FOTO: PIXSELL Mirela Priselac Remi FOTO: PIXSELL Jelena Rozga FOTO: PIXSELL Marijana Batinić FOTO: PIXSELL Kristina Burja FOTO: PIXSELL Ana Begić Tahiri FOTO: PIXSELL Lana Gojak FOTO: PIXSELL Irena Škorić FOTO: PIXSELL Antonija Stupar Jurkin FOTO: PIXSELL Kristina Krepela FOTO: PIXSELL Ana Radišić FOTO: PIXSELL Petra Kurtela FOTO: PIXSELL Ana Rucner FOTO: PIXSELL Nives Ivanišević FOTO: PIXSELL Severina Kojić FOTO: PIXSELL Barbara Kolar

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".