Ususret koncertu: Justin Bieber

Ostao je još jedan dan do velikog koncerta pa je vrijeme da sagledamo i njegov stil!
Vidi originalni članak

Srca brojnih djevojaka Justin Bieber zaludio je još prije nekoliko godina kad mu je zaštitni znak bio gangsta stil, a kanadski pjevač s popularnošću je mijenjao i izgled. Međutim, ono od čega nikad nije odustao su majice s natpisima, upečatljivi zlatni komadi nakita i šilterice.

Baggy hlače ostavio je u prošlosti te se ubacio u one skinny, a gotovo nikad ne izlazi iz tenisica, bilo da je riječ o svakodnevnim prigodama ili crvenom tepihu.  

Tijelo je ukrasio brojnim tetovažama, a, osim efektnih majica s printom i natpisima, često bira i predimenzionirane majice u monokromatskim bojama te i dalje zadržava stil koji je zaštitni znak američkih hiphopera.

Klasične komade poput crnih hlača i običnih majica nerijetko upotpuni jaknama sa zanimljivim uzorkom ili tenisicama načinjenim od neobičnog materijala. 

Kanadski pjevač vrlo dobro zna koja je formula za frajerski izgled pa čizme kombinira uz kožnu jaknu i poderane traperice. 

Međutim, kad prilika zahtijeva dress code, bez ustručavanja uskoči u elegantno odijelo, no i tome daje svoj pečat. Bojom, nakitom ili odabirom kravate uspijeva zadržati svoj stil

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".