Uspjeh brenda Nohaa: Na torbu s hrvatskim potpisom čeka se i mjesec dana!

Marijana Batinić, Nataša Janjić, Andrea Andrassy, Olja Vori, Renata Sopek neke su od poznatih dama koje vole ove torbice
Vidi originalni članak

Larita, Lena, Lou, Gita, Gabi, Mersi i Emily zvijezde su nove kolekcije iz domaće kreativne radionice brenda Nohaa. Ivica Nola i Rijana Hadžić Radoš iz sezone u sezonu oduševljavaju sve trendseterice, a ove sezone su uz torbice za proljeće i ljeto priredili nešto posebno.

- Ove sezone imamo i novitete, a to su preslatke kragnice Mirta i Cvita, koje će svaku proljetnu kombinaciju upotpuniti i učiniti posebnom. Mogu se kombinirati na jeans jakne, košulje i basic majice. Tu su i gumice za kosu, a još jedan od noviteta je torbica Mersi, koja je ručno pletena - pohvalio nam se kreativni duo.

Iako je kolekcija predstavljena tek prije koji dan, interes je već velik, a posebno se ističe jedna zvijezda, a na svoj primjerak ćete zbog velike zainteresiranosti čekati i do mjesec dana.

- Ne možemo izdvojiti svoga favorita jer nam je svaka torbica nekako posebna na svoj način, ali primjetile smo da su cure pokazale velik interes za torbicu Laritu. Reakcije djevojaka na našu novu kolekciju su fenomenalne, te se već sada dosta popunila naša lista narudžbi. Sve naše torbice su ručni rad pa za svaku torbicu imamo rok za izradu, koji je trenutno oko mjesec dana - govore nam Rijana i Ivica o svojoj novoj kolekciji u kojoj ima pregršt boja.

- Ove sezone smo zaljubljene u sve vesele boje, te nam je trenutno najdraža boja pistaccio zelena. U kolekciji prevladavaju bež, plava, lila, zelena, roza i žuta boja.

Njihov brend su već prepoznale i poznate hrvatske dame. 

- Neke od naših poznatih Nohica nose Marijana Batinić, Katarina Baban, Nataša Janjić, Andrea Andrassy, Olja Vori, Renata Sopek. Tu su i mnogobrojne instagram blogerice poput Marije Čamber, Ive Horvat, Iris Pejković, Roberte Paliske Prodan, Morene Pavić, Donne Lugonje Petković, Petre Mamić, Dore Predojević, Mirte Olvitz.

U ovoj korona godini nije bilo lako niti njima, ali zajedno su sve prebrodile. 

- U početku nam je trebalo dosta vremena dok se naviknemo na novonastalu situaciju i poslovanje malo drugačije preusmjerimo. Smatramo da smo se dobro snašle i nadamo se da će kriza brzo proći I da će se sve ubrzo vratiti u normalu. Velik je problem što se naša tvrtka bavi s modom, a u ovoj cijeloj situaciji je ljudima vjerojatno trenutno zadnja stvar na koju će misliti odjeća I modni dodaci - kažu djevojke, no ne odustaju. 

- Imamo toliko planova i ideja da smo mirni sljedećih nekoliko godina. Doduše, kreativne kakve jesmo, dovoljno smo spontane i otvorene i za nove ideje. Imamo viziju u glavi gdje se vidimo kroz određena vremenska razdoblja, a pred nama su i neki novi projekti pa bi neke stvari ipak ostavile za sebe, barem za sad.

Svaki je komad ove kolekcije priča za sebe.

- Larita je model nastao po uzoru na naš prijašnji model Lalita. Kod njega smo promjenili oblik preklopa i nadodali volančiće koji taj model čine slatkim i posebnim. Ovaj model nam se posebno sviđa jer je klasičan, a opet upečatljiv I poseban. Luo je možda jedan skroz novi oblik torbice koji do sad nismo radili. To je mini, vrećasti oblik torbice, ukrašen s puno resica i ima obruč za koji se nosi. Idealan je za ljetne, razigrane kombinacije. Lena je klasičan model, izrađen od štepane tkanine i upotpunjen s lancem. Ovaj model je idealan za sve kombinacije,jer je dosta jednostavan I slaže se uz sve. Model je dostupan u bež, rozoj i zelenoj nijansi. Gita i Gabi su nastali po uzoru na model Gabrielle iz naše zimske kolekcije. To su modeli pismo torbica koji se nose u ruci. Gabi je jednostavniji model, dok je Gita ukrašena dodatnim remenom koji ide preko torbice. Torbica Mersi nam je najslađa. To je bucket torbica koja se nosi u ruci. Za ovaj model treba dosta vremena za izradu, jer je ručno pletena. Uz torbicu dolazi I dodatni kratki remen - pojašnjavaju nam,  ove unikatne komade možete naručiti iz udobnosti svoga doma preko Facebooka i Instagrama. 

- Na sve upite rado odgovaramo i jako nam je drago pomoći kupcima u odabiru veličine i modela torbice. Kod nas možete i osobno birati boje i tkanine od kojih će vam torbica biti izrađena, a uvijek izađemo u susret ukoliko želite dodatni remen, privjesak ili neki drugi detalj na torbici. Jako nam je bitan odnos s kupcima i volimo takav način prodaje jer se osjećamo kao jedna mala zajednica. Najdraže nam je kad pročitamo povratne recenzije i kad su djevojke zadovoljne s našim proizvodima. Posebno nas raduju fotografije klijentica s našim Nohicama - govore nam s osmijehom simpatične poduzetnice.

Na leđima je najpraktičnije: Najpoželjniji modeli ruksaka koje ćete rado nositi ove sezone
Topli dani u znaku su pletenih torbi i cekera koji su postali i dio stajlinga za svaki dan

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".