Uskoro počinju festivali, a na špici smo pronašli odličnu inspiraciju za cool stylinge

FOTO: matija habljak/pixsell Starke su najbolje rješenje za Jarun i INMusic, a izgledaju stylish u kombinaciji traperica i dugačke košulje. FOTO: matija habljak/pixsell Karirana haljina s volanima pravi je šminkerski komad, no tenisice dodaju festivali štih. FOTO: matija habljak/pixsell Kad zahladi, šarene i upečatljive jakne idealno su rješenje! FOTO: matija habljak/pixsell Na INMusic se može i u sandalama - crni model ide uz sve, a skinny traperice naš su vječni favorit. FOTO: matija habljak/pixsell Mala crna haljina uvijek je dobra ideja, a najbolje se osvježava razigranim tenisicama. FOTO: matija habljak/pixsell Nismo zaboravili ni na frajere - s cool košuljom i trendi tenisicama nema greške.
InMusic samo što nije počeo, a, u nadi da će nas kiša zaobići ove godine, pronašli smo outfite koji su stvoreni za festivale
Vidi originalni članak

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".