Uska haljina sa šljokicama i upečatljiv nakit: Salma Hayek zna kako se istaknuti na crvenom tepihu

Poznata ljubiteljica blistavih haljina, nastavila je niz sjajnih izgleda u crnoj pripijenoj haljini s četvrtastim izrezom.
Vidi originalni članak

Na premijeri filma Emilia Pérez na Cannes film festivalu, Salma Hayek je zablistala na crvenom tepihu u haljini bez naramenica sa šljokicama. Poznata ljubiteljica blistavih haljina, nastavila je niz sjajnih izgleda u crnoj pripijenoj haljini s četvrtastim izrezom. Izgledala je nevjerojatno dok je pozirala na crvenim tepihu sa šljokicama koje su svjetlucale pri svakom pokretu.

Hayek je izgled dopunila geometrijskom zlatnom narukvicom, kao i crnom kožnom clutch torbicom sa zlatnom opremom. Kako bi naglasila svoj dekolte, dodala je zlatnu ogrlicu s dijamantnim i koraljnim detaljima, nadogradivši je dužom zlatnom ogrlicom. Ogrlica je imala veliki cvjetni privjesak također ukrašen koraljima i crnim dragim kamenjem. Obje ogrlice dodale su dimenziju inače potpuno crnom izgledu.

Glumica je uskladila sjaj svoje šljokičaste kombinacije sa svojim glamuroznim izgledom: narančasto-smeđe sjenilo istaknulo je njezine smeđe oči, dok su koraljno rumenilo i odgovarajući koraljni ruž uskladili s bojom njezinog nakita. Kosu je nosila razdijeljenu po sredini u laganim valovima, dopuštajući da njezina prirodna tekstura zablista. 

Lijepa brineta osvaja osmijehom, ali i super stajlingom čija je glavna zvijezda upečatljiva suknja
Ana i Lidija prijateljice su čiji stil obožavamo: Prisjetili smo se izdanja kojima su se istaknule na špici
Genijalan top i natikače koje su ove sezone veliki hit: Volimo proljetni stajling divne Anite Dujić

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".