Uska haljina i bunda njezino su zimska formula: "Ponekad volim biti pomodna, ali ne u svemu i ne uvijek!"

Goran Čižmešija fotkao je damu koja obožava šešire, a stvarno joj dobro pristaju
Vidi originalni članak

Sanja Šandrk liječnica je koju je u centru grada fotkao naš Goran Čižmešija, a odmah nas je osvojio njezin divan osmijeh kojeg je zaokružila ružem boje ciklame.

Odabrala je šešir i haljinu iz Zare, bundu Massimo Dutti, Lovely Bags torbicu i no name čizmice. Anja je rekla:

Sredila sam se jer je počelo adventsko vrijeme, a idem i na kavu s prijateljicama. Volim nositi šešire, imam ih šest u raznim bojama, a najviše crnih. Najefektniji šešir koji imam je u ciklama boji, a to mi je omiljena boja što se vidi i po boji ruža i noktiju. Bundicu sam odjenula jer je više šik od pernate jakne ili kaputa.

Odabrala je zmijski uzorak jer je trendi, a kaže kako ga prije baš i nije nosila. Kaže da ponekad voli biti pomodna, ali ne u svemu i ne uvijek!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".