Urnebesan Instagram-profil koji prikazuje koliko daleko su influenceri spremni ići za dobru fotografiju

Iza profila @influencersinthewild stoji komičar Tank Sinatra koji je rekao kaže da se svatko od nas barem jednom našao u ovakvoj situaciji.
Vidi originalni članak

Tank Sinatra stoji iza urnebesnog profila na Instagramu koji prikazuje što su sve influenceri spremni napraviti za dobru fotografiju i koliko daleko mogu ići zbog tog. Riječ je o profilu Influencers in the Wild, a vodi ga komičar Tank Sinatra, čije je pravo ime George Resch. Prema pisanju Daily Maila, prikupio je fotografije i klipove na kojima se vidi što sve treba napraviti da bi fotografija bila spremna za objavu na društvenim mrežama. U svojem opisu profila napisao je kako "slavi kulturu sadržaja" i kako je svatko od nas barem jednom zbog fotografije otišao "predaleko". 

Samo za primjer, jedna je žena držala ravnotežu na kanti za smeće kako bi fotografirala prijateljicu ispred zida s muralom. Drugi video prikazuje muškarca na plaži koji drži noge svoje partnerice dok ona pokušava napraviti stoj na rukama, a sve završi padom.

Tu je i model sa svoja četiri asistenta koji su za mjesto snimanje odabrali pješački prijelaz u New Yorku, usred kaotične prometne gužve. 

U nastavku smo izdvojili nekoliko fotografija koje će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".