Upravo vjenčani! Franka Batelić i Vedran Ćorluka rekli "da" u njezinoj Istri

Ovaj predivni par nakon šest godina veze uplovio je u bračnu luku
Vidi originalni članak

Franka Batelić (26) i Vedran Ćorluka (32) upravo su se vjenčali i izašli su iz crkve u Balama oko 19 sati u subotu. Pozirali su okupljenima, a odmah je palo i nekoliko poljubaca. Franka je nježno popravljala kosu svog supruga. 

Sudbonosno "da" izrekli su u srcu Istre, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama. Mladost, ljepotu i talent ovog je puta u jedno srce sjedinio svećenik Joel Catary iz Venezuele, koji dužnost župnika u pitoresknim Balama obnaša od 2016. godine, piše Glas Istre. Čarli je odmah nakon vjenčanja i poziranja brojnim okupljenima fotografima, postavio i fotku na Instagram. Franka i on napravili su selfie u automobilu, a Čarli je u opis stavio samo srce i prsten te tagirao Franku. 

Franku je u crkvu doveo Boris Ružić, koji je i organizirao ovo predivno vjenčanje, čija će se zabava održati u stanciji Meneghetti. Na ulasku u crkvu pridržavao joj je i popravljao veo, kako bi sve bilo savršeno. Franka nosi vjenčanicu s potpisom Caroline Herrere, a za frizuru se pobrinuo salon Franić. Nakon ponoći Franka će nositi haljinu dvojca eNVy Room, a njihov je kombinezon nosila i na večeri uoči vjenčanja. Iako je vjenčanje trebalo biti intimno i u tajnosti, manje-više sve se doznalo, a okupilo se u stotinjak mještana koji su oduševljeno pozdravljali mladence, a oni su im mahali. 
"Riječ koja se dala jasno i glasno izreći i koja je u više navrata bivala izgovorena od strane Baljana bila je "ponos". Naime, Baljani su bili itekako ponosni na činjenicu da je par Batelić/Ćorluka izabrao njihov gradić za mjesto jedne od najvažnijih životnih ceremonija koju će pamtiti čitav život. Osim toga, rekao je jedan mlađi Baljanin, od danas će se, zahvaljujući lijepoj Franki, mnogi navijači najvažnije sporedne stvari na svijetu moći pohvaliti kako i ovaj čarobni kutak Lijepe naše ima svog istarskog, pa još k tome još i "vatrenog" zeta", piše Glas Istre.

Elegantnu haljinu krasi čipka, a nas podsjeća na nešto što bi nosile princeze. Franka nosi i dugi veo s istim ukrasima. Na nogama nosi jednostavne bijele sandale na blok petu, a sve naravno prati i bijela manikura i pedikura. 

Vedrana smo već navikli gledati u odijelu, pa i ovaj put izgleda zaista odlično! Nosi tamnoplavo odijelo, a i skratio je kosu nakon što se neki dan našalio da izgleda poput Duška Lokina. Posebno elegantan detalj je ukrasna igla u kragni. Iako se nagađalo da će Ćorluki kum biti Luka Modrić, s njim je u crkvu u Balama došao brat Hrvoje i to ovaj put u ulozi kuma. Na vjenčanje je stigao i Ivan Perišić s obitelji. Na fešti na imanju Meneghetti pjevat će Tony Cetinski. Tony je za 24sata rekao kako je njegov nastup trebao biti iznenađenje, ali sve se doznalo, pa je "iznenađenje" palo u vodu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".