Upoznali su se dok je ona radila u Mamićevoj agenciji, a žive povučenim obiteljskim životom

Nogometaš i ekonomistica upoznali su u kafiću na Ravnicama
Vidi originalni članak

Dodjelu FIFA-ine nagrade za najboljeg nogometaša godine nije, naravno, propustila ni Vanja Modrić. Nemamo je često prilike vidjeti u javnosti, no ovom je prilikom uistinu blistala kao, uostalom, i cijela obitelj!

Vanja i Luka upoznali su se prije u jednom kafiću na Ravnicama 2007. godine. Sudbonosno "da" izrekli su u Zagrebu 2010. godine kod matičara, a vjenčani im je kum bio Vedran Ćorluka.  Imaju i troje djece: Emu, Ivana i Sofiju. Ema i Ivano također su bili na dodjeli nagrada - Ema ima pet godina, Ivano osam te je s njim bila trudna za vrijeme vjenčanja, dok se najmlađa Sofija rodila prošle godine. 

Inače. Vanja je od Luke starija tri godine, a upoznali su se dok je ona radila u agenciji Zdravka Mamića - ljubav je planula jer je Luka tad igrao u zagrebačkom Dinamu, a nakon toga potpisao je ugovor za Tottenham. Prema španjolske Marce, pretpostavlja se kako je upravo Vanja bila ta koja je njemu predložila da bi trebao igrati u Premier ligi jer je smatrala kako je zagrebački Dinamo za njega jednostavno premalen. Par je ubrzo postao nerazdvojan, a Vanja je napustila i svoje mjesto u agenciji kako bi pratila Luku. 

Ubrzo nakon vjenčanja, Vanja je postala Lukina agentica, a upravo mu je ona pomogla proučiti ugovore i detalje transfera u Tottenham.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".