Upoznajte simpatične sestre koje super stil imaju u malom prstu: 'Stalno krademo jedna drugoj robu'

Odlično su spojile trendovske i klasične komade, a za Divu su ispričale nekoliko detalja o svom stilu.
Vidi originalni članak

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama fotografirao je dvije sestre čiji ćete stil obožavati! Studentica glume na Akademiji za umjetnost u Osijeku Beata i srednjoškolka Vivia Pucarić odlično su spojile trendovske i klasične komade, a ispričale su nekoliko detalja o svojem stilu.

– Iz Zagreba smo i sestre smo, ali jedna od nas studira u Osijeku. Ljeto je pa nosimo svjetlije boje, a inače smo često u crnom. Uzorke ne nosimo, sve nam je jednobojno. Stalno krademo jedna drugoj robu, isto tako uzimamo i od mame. Uvijek idemo skupa u šoping i uvijek se konzultiramo oko izbora – ispričale su nam sestre.

Beata je odabrala stajling u kojem je spojila komade neutralnih nijansa, poput male bijele haljine, predimenzioniranog sakoo smeđe boje. No, fokus je najviše bio na efektnim tenisicama brenda Isabel Marant. Riječ je o modelu o kojem se vode rasprave jer dok ih jedni obožavaju, drugi ih nikako ne bi uvrstili u svoj ormar.

Vivia je pak odabrala upečatljiv komplet plave boje koji se sastojao od hlača širokih nogavica i prsluka, a kombinirala ih je uz bijele ‘Starke’ te Marc Jacobs torbom.

Prodaja Ozempica raste, a trgovine uvode novitete za borbu protiv nuspojava kontroverznog lijeka za mršavljenje
George i Amal Clooney očarali na premijeri filma 'Wolfs' u Veneciji
Kako ekstremne vrućine mijenjaju našu omiljenu modnu scenu - nove kolekcije sklone su prozirnim efektima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".