Upoznajte stylish damu: Njezina videa pratitelji obožavaju, a iste sekunde osvojit će vas stilom i humorom!

Matea Miljan Rafaj djevojka je s genijalnim stilom, a prava je majstorica u snimanju i montaži videa koje njezini pratitelji jednostavno obožavaju!
Vidi originalni članak

Skrolajući Instagramom, sigurno ste naišli na ime Mateje Miljan Rafaj koja se krije iza nadimka @matea.miljan. Ima odličan stil koji može biti sjajna inspiracija za proljetne dane, a u njezinim kratkim videima jednostavno ćete uživati - šaljivi su, a u njima pokazuje kako na cool način kombinira različite komade.

Po struci je novinarka s višegodišnjim iskustvom rada na televiziji, a danas je vlasnica Agencije za promidžbu u koju ulaže svu svoju energiju da bi, kako sama kaže, "osposobila malu uspješnu tvrtku, pokrenula tim i pokazala da je uspješno poslovanje moguće i u Hrvatskoj".

Ima 30 godina, no osjeća se barem pet godina mlađe.

Uz osnovni posao, tu je i ljubav prema modi koju sam pretočila u bloganje i objave na Instagram profilu. Korak sam do pokretanja YouTube kanala (video materijali su spremni), a da osjećam ljubav prema video formatu i kamerama možete vidjeti i na mom Instagram profilu.

Za sebe kaže da je draga, ali istovremeno odvažna, ponekad naporna i - uporna! S njom smo popričali malo o stilu i modi, a kaže:

Svoj stil ne mogu definirati u samo jednu kategoriju, trend ili boju. U svaku kombinaciju unesem dašak sebe. Trendi komade kombiniram na sebi svojstven način kojim želim prije svega zabaviti sebe, a onda i ostale. Ako je suditi po smijehu i komentarima mojih prijatelja, u tome očito i uspijevam (LOL). Ono od čega ne odustajem gotovo nikada jesu boje, bojeeee, puno bojaa. Crveno-ružičasta moja je omiljena kombinacija.

Od proljetnih komada, izdvojila je udobne tenisice koje obožava, zatim plisirane suknje i torbe s neobičnim ručkama, a kaže da ne postoji komad koji ne bi odjenula:

Do prije dvije godine u ormaru nisam imala komad crne robe i crna je za mene bila nezamisliva. Danas mi je skroz normalna kao i sve ostalo. Za ono što možda ipak nikada ne bi, postoje maškare ili Halloween.

Inspiraciju za odijevanje pronalazi i svakodnevnim situacijama: na ulici, na društvenim mrežama i u trgovinama.

- Ulice, kao i društvene mreže pune su divnih djevojaka koje na poseban način nose modu. Ponekad poželim isto ili slično, a na kraju ispadne skroz drugačije. Najvažnije mi je da ja nosim modu, a ne ona mene, objašnjava.

Što se tiče shoppinga, kupuje stvarno svugdje - voli prošetati trgovinama, iako na njih ne troši puno vremena, već voli biti što brža i uzeti ono što joj zapne za oko...

Najčešće je u Zari, Mohitu, Reservedu ili Stradivariusu... Naravno, obožava i online shopping, gdje prednjači, tko drugi, nego - Asos, a od tamo su "doputovale" gotovo sve haljine koje se nalaze u njezinom ormaru!

Mateju muči ista stvar kao i mnoge - impulzivna kupovina!

Na veliku žalost po moj novčanik, kupujem impulzivno. Često i bez probavanja, često i tri puta veći broj, a tu ulijeće i stvar spašava teta krojačica!

Posljednji komad koji je dodala u svoj ormar bila je krem točkasta haljina jer je ove sezone luda za točkicama i ružičasta plisirana suknja. 

Ovu stylish ljepoticu pitali smo i odakle inspiracija za videe koji su stvarno genijalni: 

Stvarno dobivam jako puno poruka gdje me djevojke potiču da snimam dalje i veliko hvala svima koje su uz mene. Na stranim profilima video materijali su skroz normalna pojava, ali u Hrvatskoj još uvijek postoji određena distanca ili jaz. Gledajući strane profile došla sam na ideju probati. Opremu imam, montažom vladam, ormar je pun. Trebalo mi je dosta dugo da se pokrenem, ali drago mi je da jesam. Nisam znala kako će ispasti, ali na kraju je tu montaža koja spašava stvar.

Dodaje da uživa u video formatu i upravo je takav način "izražavanja" - totalno ona!

- Trudim se prikazati što više outfita, svaki put osmisliti neki novi trik kako nešto odjenuti ili ubrzati, a povremeno ubacujem i video-uratke koje napravim skroz spontano, na ulici bez puno razmišljanja i planiranja, zaključuje Matea. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".