Upoznajte se s najboljim odjevnim komadima koji će definirati proljeće

Ništa bolje ne diže raspoloženje nakon tmurne i hladne zime, od kupovine za nadolazeću proljetnu sezonu. Nova sezona označava nove modne kombinacije, stoga uzmite bilježnicu i olovku u ruke i zapisujte što vam sve nedostaje u vašem omaru za ovo proljeće.
Vidi originalni članak

U ovo doba prošle godine ušli smo u razdoblje koje je postalo više od 12 mjeseci provedenih gotovo u potpunosti kod kuće. U samo nekoliko dana, naš životni stil i naša proljetna odjeća drastično su se promijenili – prelazeći s uglađenih uredskih kombinacija na neuobičajene trenirke koje nosimo do našeg kućnog improviziranog radnog stola.

Međutim, ovo se proljeće osjeća drugačije. Godinu dana kasnije, cjepiva se primjenjuju, lockdowni se diljem svijeta popuštaju, a vrijeme postaje sve toplije. Osjećaj nade i optimizma za vraćanje na staro je u zraku i koristimo ga kao priliku za resetiranje. Tu pozitivnost usmjeravamo u svoju odjeću i raširenih ruku dočekujemo modu. Vrijeme je da se oslobodimo kolotečine u stilu boravka u kući. Zato vam donosimo najbolje odjevne komade koji će definirati ovo proljeće.

Najbolje sastavnice proljetnog ormara

Nikada nije kasno da započnete svoju proljetnu priču, a mi ćemo vam, s prijedlozima u nastavku, osigurati najljepšu i najzabavniju bajku ovog proljeća.

U svakom ormaru uvijek se trebaju nalaziti neke klasične stvari poput crnih hlača, majice, haljine, štikli i sakoa. Ovi odjevni predmeti osiguravaju kombinacije koje nikada neće izaći iz mode jer nikad ne možete pogriješiti ako odaberete klasični izgled. Zato vam preporučamo da uložite u ovakve klasične predmete s kojima ćete uvijek imati nešto za obući. Najjednostavniji izgled postaje istaknut kada završite sa statement modnim dodacima.

Ultra slim fit ženski traper

Crni ženski sako

Ženski logo sako

Crni ženski sako

Ako imate crni baloner u ormaru za kojeg mislite da više nije u modi, zamijenite ga s poboljšanom i modernijom verzijom, poput ovoga sa slike. U jednom treptaju će vas odvest od vašeg kućnog ureda do pića na terasi obližnjeg kafića. Isto tako, kada jednom pronađete bijelu košulju koja vam jednostavno savršeno pristaje, svaki look odmah postaje chic. U bijelu košulju vrijedi uložiti jer je sve sezonska i izrađena je da bude slojevita na bilo koji način. Ispod džempera, u hlače, izvan hlača, na suknju itd., s njom nikada nećete ostati bez ideja kako ju nositi.

Ženska košulja

Crni ženski baloner

Najbolji način da u svoj ormar unesete zabave je da dodate boju koja svojom nijansom savršeno odgovara proljetnom raspoloženju. Pastelne boje su uvijek in, pa tako ove roze štikle u svaku odjevnu kombinaciju mogu unijeti smirenost i romantičnost. Kako vrijeme postaje toplije, nema boljeg osjećaja od mogućnosti da možete ponovno obući haljinu. Odabirom duge haljine ili do koljena s dugim rukavima, dajete si priliku da je što ranije izvučete iz ormara.

Haljina dugih rukava Marciano

Salonke s prišivenim logotipom

Haljine/košulje najbolji su način da se prisjetimo kako je proljeće doista stiglo. Takve haljine odlično idu uz čizme do koljena, jednostavnim ogrtačem ili lijepom štiklom koje će pridonijeti konačnom izgledu. Kako bi haljina bila još posebnija, okrenite se svojoj divljoj strani. Animal print, ako je rađen s ukusom odlično može izgledati u svakodnevnim kombinacijama, nadodajte još smeđu torbi i ova haljina sa slike imat će apsolutno sve.

Midi leopard haljina

Ženske torbe u setu

Ništa ne vrišti proljeće više od pastelnog rozog sakoa. To je jednostavno stil u kojem svi žele biti viđeni ovog proljeća. No, rozi sako ne bi bio toliko dobar ukoliko nema odgovarajući donji dio. Time si otvaramo nove modne mogućnosti jer matching setovi su postali ključni za brzi izlazak, a ništa nije tako elegantno i formalno kao moćno žensko odijelo. Može biti teško pronaći ono koje vam najbolje odgovara, no jednom kad ga pronađete lako ćete ga uklopiti u skoro sve svoje aktivnosti. Dodavanjem grafičke majice, formalno i ozbiljno odijelo dobiva casual look koji je trenutačno cool.

Baby roza ženski sako

Ženske chino hlače

Ženska majica s printom

Puno puta smo čuli kako se trebamo odvojiti od dosadnih kombinacija s trapericama i džemperima, ali s pravom kolekcijom džempera i traperica, svaki look može izgledati jedinstveno te će vam pomoći u tranzicija s hladnijeg na toplo vrijeme.

Ženske skinny traperice

Ženske skinny traperice

Ženske zvonolike traperice

Ženske traperice s dubokim strukom

U konačnici sve je slatko i posebno ukoliko je malo, a ova kolekcija torbica vas neće razočarati jer je po svemu jedinstvena te ćete s njima u društvu pozitivno iskakati, a tko ne voli takvu vrstu pozornosti.

Pink ženska torbica

Ženska logo torbica

Traper ženska torbica

Ženska logo torbica

Udobnost je još uvijek bitna

Ako još uvijek nisi spremna zamijenit svoju trenirku za nove kombinacije, preporučamo ti da u Guess dućanima potražiš tenisice koje su must have ove sezone. Glomazne, šarene, trendi tenisice zavladale su ulicama svih gradova i predmet su žudnje među populacijom gotovo svih uzrasta, a pogotovo mlađih, modno osviještenih žena. Specifičnost ovih velikih tenisica je debeli potplat koji ne prolazi nezapaženo, a kombinacije boja od baby plave do nježno roze, crne, bijele i hrabro spajanje nespojivog, također su karakteristika koje ih čini toliko popularnima.

Nakon što su osvojile modne metropole poput Azije, SAD-a, Kanade i Europe, sada ih se može pronaći u gotovo svim dućanima jer lagano, korak po korak počinju vladati ulicama i diljem Hrvatske.

Bilo koja trenirka pa i hlače, haljina i suknja savršeno će odgovarati ovim tenisicama s kojima nikada nećete proći ne zapaženo.

Ženske tenisice s debelim đonom

Kožne ženske tenisice Marciano

Ženske tenisice s debelim džonom

Bijele ženske tenisice

Guess je u svojoj proljetnoj kolekciji prepun raznovrsnih odjevnih predmeta s kojima možete složiti bezbroj kombinacija. Istaknite svoju osobnost uz samo nekoliko najdražih komada i ovo proljeće budite glavni hit na ulicama. A tko zna, možda baš vas neki poznati street fotograf uhvati kako šećete gradom u nekoj od ovih hit kombinacija.

Sadržaj nastao u suradnji s Guessom i Fashion&Friendsom.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".