Upoznajte Patrika Cvetka - jednog od najtraženijih hrvatskih muških modela

Već je radio za neka od najpoznatijih imena, a cilj su mu Versace, Saint Laurent...
Vidi originalni članak

Njegov "životopis" uključuje hodanje po pistama za velika imena, kampanje, editorijale, evente poput Tjedna mode u Milanu. Cijelu proteklu godinu živio je između Zagreba i Los Angelesa i nedavno je potpisao ugovor s prestižnom IMG Models agencijom. 

Bio je i na glamuroznom GQ Men partyju u Los Angelesu. 

Odrastao je u Zagrebu, ali nikada nije imao aspiracije da postane model, prenosi croatiaweek.com. No zbog sestre se počeo baviti modelingom. Počeo je s 19 godina, a sada ima 24. Brzo nakon prvih manekenskih koraka, Patrika su zamijetile agencije diljem Europe i Amerike. 

Omiljena mu je kampanja ona za Police koju je snimao u Rimu, a sada se želi fokusirati na američko tržište i želi raditi za Versace, Sain Lauren, Dsquared i Diesel. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".