Upoznajte najstylish psiće domaćih i stranih zvijezda! Neki imaju i svoj Instagram

Buba, Mr.Timmy, Oscar, Matilda... Oni su gotovo poznati kao i njihovi vlasnici
Vidi originalni članak

Marta Fernandes obožava svog Timmyja, Pomeranca Boo, koji je s njom baš uvijek.  Mr. Timmy, kako ga zove, ima i svoj Instagram profil sa više od 1200 pratitelja. U travnju je proslavio rođendan, a Marta mu je priredila pravu zabavu. Čak je imao i svoju tortu. Timmy je bio i na krštenju sina Marte i Juniora, Matea. 

Pomeranca ima i stilist Marko Grubnić. Maleni Casper prati ga gdje god ide. Kao i Timmy i Casper je dobio lijepo iznenađenje za svoj rođendan - buket cvijeća, a Marko ga često zna razmaziti lijepim poklonima. Dečki putuju zajedno, a čak i idu u teretanu skupa. 

Psić najpoznatije blogerice na svijetu, Chiare Ferragni, koja na Instagramu ima gotovo 14 milijuna pratitelja, gotovo je jednako poznata kao ona. Matilda Ferragni ima svoj Instagram profil s 291 tisućom pratitelja. Chiara je na svom blogu Matildi posvetila brojne postove, pisajući kako s njom obožava šetati gradom. Rekla je kako ne može opisati tu ljubav!

I blogerica Sonja Kovač ima svoju čupavu lopticu, ženku imena Buba, koja ima pet godina. Buba i Sonja obožavaju se družiti, a o zajedničkim avanturama Buba će vas obavijestiti sa svog Instagram profila koji broji oko 1700 pratitelja. U jednom od svojih videa rekla je da je ona njena najveća ljubav na svijetu. 

Preslatki Oscar, vrste Shiba inu, najbolji je prijatelj našeg nogometaša Vedrana Ćorluke i njegove supruge Franke Batelić. Predivni psić provodi s njima zaista puno vremena i glavni je glumac njihovih postova na Instagramu. Bio je i na njihovom vjenčanju, a Franka je objavila divnu zajedničku fotografiju od tog dana i ispod napisala: "Mi. ❤️ Nisam mislila da ovoliko sreće i ljubavi stane u samo jedan dan."

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".