Upoznajte mamu s Instagrama koja sama sašije ono što joj se svidi i ima fantastičan stil!

U njezin ćete se stil zaljubiti već s prvim "scrollom"
Vidi originalni članak

Ako pratite domaću modnu scenu na Instagramu, zasigurno ste naišli na profil @chicyniny. Već prvi prvom scrollu, jasno je kako se radi o stylish mami koja se izdvaja upečatljivim i neobičnim odjevnim kombinacijama, a iza njega se krije Nikolina Popić Burić koju smo zamolili da nam otkrije nešto o svojem stilu!

Kakav stil preferiraš?

Preferiram casual stil s naglaskom na retro i pokojim trendi detaljem. Nerijetko ću obući maminu majicu ili hlače iz sedamdesetih godina i tako svoj stil učiniti drugačijim. Volim kombinirati stilove, volim šlampave komade i rijetko ćete me vidjeti “utegnutu” . Nemam običaj kupovati “hit komade” iz high street dućana - više volim kupiti haljinu u second hand shopu ili, još bolje, sama je sašiti. Evo, posljednje što sam sebi sašila je žuta točkasta suknja u kombinaciji s topićem istog dezena. 

Gdje najviše voliš kupovati i što si zadnje kupila? Preferiraš li online shopping ili fizički u trgovini?

Iz high street ponude biram basic komade i to ih kupujem uglavnom fizički, a često se zalomi i online kupovina - tako sam zadnje on line kupila Mango žute natikače sa kopčom. Posljednje u dućanu sam kupila Zarin remen za struk i Zarine naušnice. 

Gdje pronalaziš inspiraciju?

Inspiraciju najčešće pronalazim na Instagramu. Npr., nedavno sam vidjela jednu ženu u bijelom odijelu sa crvenim naušnicama, a nakon toga sam sašila bijelu čipkanu haljinu sa crvenom podstavom i retro crvenim pucama.. Dok sam je šivala, skužila sam ustvari da me ona inspirirala. Dakle, moja inspiracija dolazi iz raznih smjerova.

Koji je tvoj "outfit to go", u čemu se osjećaš najbolje?

Moj "outfit to go", sad kad je ugrijalo, su midi haljine jednostavnog kroja i natikače da se ne moram saginjati, samo nazuj i leti. 

Pokazuju li tvoji klinci afinitete prema modi, iako su maleni?

Moja dva dečkića pokazuju afinitete prema modi jedino tako što ne žele obući što je mama pripremila npr. košulju, leptir mašnicu... Ali zato imam nećakinju s kojom čak komentiram modu i koja mi nacrta što da joj sašijem. 

Cipele ili torbice, koji je tvoj odabir?

I jedno i drugo ali mislim da sam umjerena, ne volim pretjerivati s brojem cipela, kao ni torbica... Nedavno sam jednu torbicu ostavila na kasi, stvarno mi nije trebala.

Imaš li neke modne uzore?

Modne uzore... Hmmm, nemam pojma koga bih izdvojila. Ima par naših cura koje pratim na Instagramu i čiji stil mi se sviđa. Volim i skandinavski stil, kako u uređenju doma, tako u zadnje vrijeme i u modi. Volim vidjeti neobične kombinacije, kada se s lakoćom spoje naizgled nespojivi komadi. Kod nas ima dosta žena kojima to polazi za rukom, volim kada te iste žene prepoznaju moj stil, kada im se svidi neka moja kreacija, pa me pitaju da i njma sašijem, tako da često razmišljam o vlastitom brendu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".