Tako jednostavna, a tako posebna: U njezin stil odmah smo se zaljubili!

Ivana voli klasične komade, no oni ne izgledaju nimalo dosadno jer zna kako ih nositi, a inspiraciju pronalazi na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Već smo je jednom susreli i djelomično "upoznali" kad ju je fotografirao naš Goran Čižmešija, a onda smo poželjeli doznati neštio više o njoj! Ivana Stanić pravo je osjveženje na Instagramu, gdje se krije iza nadimka @ivana_staniic

Ona ima 23 godine, vizažistica je i radi kao referentica za društvene mreže. Kaže kako je šminkanje njezina velika ljubav i time voli pokazati svoju kreativnu stranu:

Vodim YouTube kanal koji je trenutno fokusiran na make up tutoriale, ali planiram to promijeniti te, uz šminkanje, snimati i lifestyle videa. Obožavam sve vezano uz dobru fotografiju i editiranje i to nastojim pokazati na svom Instagram profilu.

Osim toga, jako voli putovati, upoznavati nove kulture i sve to zabilježiti fotoaparatom. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije odjevnih kombinacija koje dobivaju samo pozitivne reakcije. Svoj stil opisala bi kao jednostavan s klasičnim komadima, a uvijek outfitu voli dodati neki drugačiji, odvažniji komad koji će sve osvježiti.

Otkrila je i koji su joj omiljeni komadi u ormaru: 

Mule šlapice iz Manga ne skidam i jedva čekam proljeće da ih opet mogu nositi. Tu su i dvije nove haljine iz Zare i H&M-a te maturalna haljina za koju samo čekam neku priliku da je ponovno odjenem. Naravno, volim i sve sakoe iz kojih se neću skidati ove zime.

Kaže kako nikad ne bi obula balerinke jer joj se nikad nisu sviđale i ne uklapaju se u njezin stil. No, kao zamjenu za taj, mnogim damama omiljen komad, pronašla je mokasinke koje joj puno više odgovaraju. Nadovezala se i na ovosezonske trendove te rekla kako joj se ne sviđa animal print od glave do pete te scarf uzorak.

Postavili smo joj i jedan ultimatum - cipele ili torbice:

Volim i jedno i drugo, ali ipak mislim da sam više luda za cipelama. Volim kupovati modele koji su istodobrno i klasični i neoubičajeni jer smatram da cipele uz neku dobru jaknu ili kaput svaku kombinaciju čine boljom.

Njezin izvor inspiracije najviše su Instagram i Pinterest i sve što joj se svidi sprema u određenu kategoriju.

Ivana kaže da se danas preko društvenim mreža može vidjeti svašta, a sviđaju joj se profili ljudi koji uvijek pokušavaju nešto novo i drugačije:

Od beauty i lifestyle profila koje najviše pratim mogu izdvojiti Valentinu Marzullo, Aimee Song, Romy Spector, Demoru Rosa, Ezgi Findik, Darju Barannik, Jeanette Madsen, Pernille Teisbaek i Desi Perkins.

Ivani se događa jedan "problem" za koji sve češće čujemo. Naime, ima sve manje i manje strpljenja za hodanje po shopping centrima pa se okrenula online shoppingu:

Nekad se dogodi da kupim nešto u prolazu, ali jako rijetko. Brendovi koji naručujem online najčešće su Mango i Zara. Na putovanjima nikad ne planiram neki veći shopping, ali ako naletim na nešto što mi se baš sviđa, onda to i kupim. Kad sam na putovanju, uvijek gledam da je to nešto specifično za tu zemlju i nešto što nemam prilike kupiti u Hrvatskoj.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".