Od ove profesorice o stilu možemo naučiti zaista puno, a čak joj je i psić stylish!

Goran Čižmešija fotografirao je stylish damu u preslatkom i jednako trendi kombinaciji
Vidi originalni članak

Natalia Irons dama je pored koje u gradu ne možete proći, a da ne primijetite njezin stil. Profesorica je njemačkog i engleskog jezika, a u šetnji centrom s ljubimicom Millom ulovio ju je naš fotograf Goran Čižmešija.

Natalia nam je pokazala dvije odlične odjevne kombinacije. One su nezamislive bez Kobali šešira i upečatljivih modni dodataka. Na prvoj fotografiji Dolce&Gabbana kaput, Benetton dolčevitu, hlače šivane po mjeri i Givenchy ogrlicu, a dodala je:

Milla je isfurala svoju Louis Vuitton Sac Chien torbu u kojoj kunja dok smo na ručku, u protivnom grize konobare. Dokaz da vrag ne nosi samo Pradu.

Na drugoj fotografiji odlučila se za kombinaciju Burberry kaputa, Chanel torbe te vintage naočala i rukavica, dok Milla nosi kapicu i pulover koje je naštrikala baka Heather. 

Na Instagramu ste već sigurno vidjeli ove predivne predimenzionirane bukete, pogledajte tko stoji iza njih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".