Upečatljivo izdanje Bojane Gregorić Vejzović: Šljokičastim hlačama i bluzi dodala je neobičnu ružičastu torbu koja "krade" poglede

Šljokice i efektna ružičasta boja u detaljima bili su izbor Bojane Gregorić Vejzović za modnu reviju dvojca Elfs.
Vidi originalni članak

U sklopu drugog izdanja modne platforme Atelier Green Energy na Zagrebačkom velesajmu, novu kolekciju na reviji predstavio je i modni dvojac Elfs. Modne novitete popularnih domaćih dizajnera došla su vidjeti brojna poznata lica, među kojima je bila i Bojana Gregorić Vejzović.

Za ovu je prigodu odabrala odjevnu kombinaciju kojom je dominirala crna boja, no "razbila" ju je šljokičastim komadima i efektnom ružičastom. 

Glumica je za modno događanje odabrala šljokičaste hlače u kombinaciji sa šljokičastom bluzom, što čini statement spoj koji ne prolazi nezamijećeno. Bliži nam se najsjajnija od svih sezona, ona predblagdanska u kojoj šljokica nikad ne nedostaje, pa ovakva odjevna kombinacija može poslužiti kao odlična inspiracija. 

Ostatak odjevne kombinacije činili su dobri, stari klasici poput crnog sakoa i jednostavnih sandala. Takve je komade dobro imati u ormaru jer su nosivi godinama, nikad ne izlaze iz mode te su odličan saveznik u situacijama kad nemate ideje što odjenuti. All black izdanju dodala je ružičastu torbu neobičnog oblika te ruž boje fuksije u istoj nijansi, a takvi su detalji super kontrast crnom od glave do pete. 

Bob kojeg frizeri opisuju kao savršenog za hladnu sezonu: Nosi dozu seksepila i prilagođava se raznim teksturama kose

Parfemi za svaki dan koji će se na koži zadržati satima: Savršeni mirisi od 495 kn kojima s dugotrajnost nije problem

Pastry chefica Ivana Čuljak uvijek oduševi odjevnim kombinacijama: Čizme i torba pravi su "mamci" za poglede

'Uvijek nosim bijelu košulju, imam ih oko 30. Sve su jednostavne, bez uzoraka, a u njima jedino ne treniram'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".