Upečatljiv stajling Mije Dimšić u kojem glavnu riječ vode asimetrična haljina i visoke čizme

Jednom je prilikom za Divu rekla da kad želi zablistati na sceni, bira visoke potpetice, no one nikad nisu izbor za šetnju gradom
Vidi originalni članak

Za dodjelu glazbene nagrade 'Cesarica', Mia Dimšić odabrala je kombinaciju vječne crne i boje fuksije. Zvijezda stajlinga bila je asimetrična haljina koja se, osim krojem i bojom, ističe i zanimljivim detaljima poput puf-rukava. 

Mia ju je kombinirala sa svevremenskim komadom u ormaru, crnom dolčevitom, a uz haljinu, pozornost su ukrale i čizme do koljena. Zimski klasik odabrala je u lakiranoj 'kroko' varijanti, idelnoj za prigode poput dodjele nagrada, kada ne razmišljate o salonkama ili sandalama s visokom potpeticom. 

U jednom razgovoru za Divu, Mia je rekla kako nema jak 'modni osjećaj' pa često u odijevanju prati što nose njezini modni uzori, pogotovo kad su u pitanju događanja koja su joj jako bitna. Privatno ide po principu jednostavnosti, a kao seriju koju voli pratiti kao izvor modne inspiracije navodi 'Emily in Paris'. Kaže, jako je lijepo gledati što likovi nose.

– Jednog uzora nemam. Nekad mi je ljepše urbano, nekad sportski, nekad boho country... Sve ovisi o raspoloženju – dodala je pjevačica. 

– Privatno više nosim tenisice jer razmišljam o praktičnosti, pogotovo ako znam da ću puno hodati. Kad želim zablistati na sceni, biram visoke potpetice, no one mi nikad neće biti izbor za šetnju gradom. U slobodno vrijeme volim nositi i uzorke, karirani mi je nekako jesenski. U proljeće više preferiram točkice, sve ovisi o vremenu – rekla je Mia jednom prilikom za Divu. 

Odvjetnik u outfitu bez greške: Klasičan stajling nadopunio je čizmama koje su pravi spas u zimskim danima

Putopis Ivane Čuljak s Farskih otoka: 'Iako nisam fan zime, Farski otoci su me kupili na prvu i sigurno ću se kad-tad vratiti

Neočekivani trend: Sve su popularnije kombinacije bez hlača, poznate cure ih već nose

Uz visoke 'platforme' i popularnu torbicu: Franki Batelić crno od glave do pete pristaje savršeno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".