Upečatljiv kaput kakvog nosi simpatična arhitektica popularan je među Hrvaticama, a ona ga odlično kombinira

Prisjetili smo se super kombinacije kad je Tina Biloglav odabrala hrvatski dizajn i gradom prošetala u dugačkom Klisab kaputu
Vidi originalni članak

Volimo vidjeti hrvatski dizajn u uličnoj modi pa nas je tako oduševila kombinacija arhitektice Tine Biloglavkad je gradom prošetala u kombinaciji u kojoj glavnu riječ vodi kaput s Klisab potpisom. Odličan modni trenutak nastao je prošle veljače, a sad smo ga se prisjetili jer je super inspiracija i za ovu hladnu sezonu.

Iza popularnog domaćeg brenda stoje Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, modni dvojac čiji dizajn Hrvatice obožavaju, a posebno sakoe, kapute i torbe.

U jednom intervjuu za Divu, dizajneri su rekli kako im je najprivlačniji rad na kaputima, balonerima i sakoima pa njihova popularnost nimalo ne čudi! 

Tinin odabir bio je kaput prepoznatljive patchwork kombinacije, a u izvrsnom stajlingu pozirala je našem Goranu Čižmešiji.

– Htjela sam odjenuti ovaj statement Klisab kaput pa sam sve to kombinirala sa sportskom majicom – rekla je tada Tina za Divu.

Prava je majstorica u kombiniranju ležernijih i elegantnijih komada pa je pokazala kako spojiti kožne tajice, predimenzioniranu "hudicu" i dugačak elegantan kaput. Takav je model super odabir tražite li odmak od klasike, a nosiv je godinama.

Kombinaciju je zaokružila kaubojkama, modelom koji nas prati već godinama i jednako dobro izgleda kad se nosi uz kožne hlače, traperice ili lepršave haljine. 

Tina je, inače, u početkom mjeseca bila i zvijezda naslovnice našeg magazina. 

– Ne mogu reći da sam potpuni kontrast klasičnom arhitektu, ali definitivno nisam stalno u crnom. Taj arhitekt u meni se više očitava kroz ljubav prema zanimljivim krojevima, asimetriji, dobrim materijalima. Obožavam komade koji se mogu nositi na više načina i one koji od obične kombinacije rade odličnu. Online kupovanje mi je puno praktičnije, ali i isplativije jer se često dogode akcije na kojima se mogu uhvatiti stvari po nižim cijenama nego u trgovinama – ispričala je tada za Divu i dodala:

– U svom ormaru računam na svoje vjerne partnere, a to su šešir Kobali koji obožavam i zimi ga ne skidam s glave, kaput Klisab koji ima moć od obične kombinacije napraviti stajling koji zaustavlja poglede te vunene pulovere Amarie u kojima se zagrebačka zima lakše preživi. Jako volim estetiku Klisaba i minimalizam koji Amarie unosi u svoje kolekcije, a najviše volim što je riječ o hrvatskom dizajnu.

U galeriji smo izdvojili najbolja izdanja sa zagrebačkih ulica

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Kakav detalj! Saša Šekoranja upotpunio styling i učinio ga jedinstvenim

Za wow-efekt: Najljepše haljine do 300 kuna, kao stvorene za prosinačka druženja i poslovne domjenke

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".