'Uozbiljila sam se po pitanju odijevanja. Volim voluminozne stvari, to je u skladu s mojim romantičnim duhom'

Prisjetili smo se jednostavnog i jako efektnog outfita simpatične pastry chefice Ivane Čuljak
Vidi originalni članak

Poznata je njezina strast prema slatkom pa u slasticama Ivane Čuljak možemo uživati u Neka jedu kolače, no i smisao za modu ima u malom prstu. To je potvrdila nekoliko puta kad je bila zvijezda naše street style rubrike i pozirala fotografu Goranu Čižmešiji, ali i kad je krasila naslovnicu Diva magazina.

Tada je za Divu ispričala da, što je starija, u odijevanju joj najbitnija postaje funkcionalnost, a zatim i estetika. Voli podržavati hrvatske i BiH brendove, a rekla je da je ponosna na njih jer su uspjeli izgraditi super priču na našem tržištu.

Iako smo je navikli vidjeti u kombinaciji jarkih boja i veselih uzoraka, ovog je puta odabrala nešto "smireniju" kombinaciju koju je naš fotograf zabilježio prošlog srpnja, a i sad se njome rado inspiriramo.

– Ova mi je kombinacija bila prva u ormaru. Volim voluminozne rukave i općenito stvari s volumenom, to je u skladu s mojim romantičnim duhom pa mi frendice dizajnerice naprave takve komade u različitim bojama. U posljednje vrijeme počela sam sve više nositi crno, bijelo i neutralne boje, za razliku od prije kad sam nosila sve šareno. Također, sve više nosim jednostavne jednobojne komade koji su vječni, uozbiljila sam se po pitanju odijevanja – kaže Ivana. 

Široke hlače spojila je s efektnim topom voluminoznim rukava koji je, iako decentnoj tamnoplavoj boji, pravi statement komad u ormaru. Baš kao i torba, ističe se efektnom ručkom koja je čini modnim klasikom s pomakom. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ove sandale pravi su hit kod naših trendeseterica, a pronašli smo i pristupačnije verzije dizajnerskih modela
Kao stvoren za ljetne dane: Domaća blogerica podijelila nam je recept za ukusnu francusku deliciju s trešnjama
Heidi Klum nosi bezvremenski klasik - traper jaknu, a mi smo pronašli jaknu sličnog stila u Mangu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".