Uoči američkog Super bowla...

Američki nogomet možda i nije najženstveniji sport na svijetu no kada glavne uloge preuzmu jedne od najljepših žena svijeta situacija se naglo promijeni...
Vidi originalni članak

Američki Super bowl sportski je događaj godine. Igrači imaju status bogova, izvođači koji nastupaju u poluvremenu biraju se mjesecima unaprijed a do ulaznica je gotovo i nemoguće doći. Jedan od najzanimljivijih dijelova ovog spektakla nedvojbeno su reklame koje se emitiraju za vrijeme televizijskog prijenosa. Za reklamu od 30 sekundi potrebno je izdvojiti čak 5 milijuna dolara. 

Brend Victoria's Secret i ove je godine odlučio iskoristiti priliku te napraviti reklamu na temu Super Bowl-a s anđelicama u glavnoj ulozi! Što kažete?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".