Umjesto klasične vjenčanice, ona je odabrala traperice i u njima - apsolutno zablistala!

Claudia se htjela ugodno osjećati na svoj veliki dan pa su njezin izbor bile traperice i romantičan top
Vidi originalni članak

Kad bismo birali najcool mladenku koju smo ikad vidjeli, ova bi sigurno dospjela u najuži izbor! Claudia Cifu modna je konzultantica, a njezino vjenčanje s marketinškim kreativnim direktorom Niclasom Kristianssonom jednostavno nas je oduševilo. Naime, kad je riječ o vjenčanjima, većina žena mašta o raskošnim, bijelim vjenčanicama, no ova se dama odlučila za nešto potpuno drugačije. Za Vogue je otkrila da nije željela nositi ništa bijelo nego se u odjevnoj kombinaciji za njihov veliki dan željela osjećati ugodno i biti "ona". Stoga, umjesto dugačkog vela i čipkaste raskošne vjenčanice, njezin je odabir pao na traperice i na top. Dodala je da ni ona ni suprug nikad nisu razmišljali o tradicionalnom vjenčanju, a i priča o njihovom upoznavanju vrlo je zanimljiva. Naime, upoznali su se prije nekoliko godina na društvenim mrežama kad je Claudia planirala put u Panamu te je objavila da iznajmljuje svoj stan u New Yorku dok je izvan grada. S obzirom na to da je Finkinja, dobila je dojavu da postoji Finac koji traži smještaj u New Yorku. 

Zaljubili su se nakon dva dana po njezinom povratku iz Paname, a vezu su nastavili na daljinu, putujući neprestano na relaciji Finska-SAD. Nekoliko mjeseci kasnije, Niclas ju je zaprosio u malo gradiću pored Helsinkija, a oboje su znali da, umjesto velikog vjenčanja, žele ono manje i jednostavnije u gradskoj vjećnici u New Yorku u krugu roditelja i najbližih prijatelja. Što se tiče outfita, Claudia je za Vogue rekla:

Stvarno nisam znala kako će kombinacija izgledati. S prijateljicom sam išla u vintage shop gdje smo pronašli prekrasnu, dugačku haljinu koju je pretvorila u kratki top s dugačkim dodatkom čiške s prednje i stražnje strane. 

Govoreći o donjem dijelu kombinacije, jedino su traperice dolazile u obzir, a znala je i kakve želi - no preuske, već neke ležernije. Nakon što je isprobala mnoštvo pari traperica, odlučila se za model koji je pronašla u vintage shopu. Look je zaokružila crvenim ružem i crvenim sandalama koje potpisuje Dries Van Noten

Bilo je savršeno, a najvažnije mi je da sam se ja osjećala ugodno cijelo vrijeme i da je outfit bio baš "ja". Možda ću se za trideset godina pitati što sam to nosila, ali to mi nije važno jer ću se samo sjećati da sam se stvarno dobro osjećala. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".