Umjesto ispred ekrana, stale ispred fotoaparata: Evo tko stoji iza redakcije Dive!

Rado smo prošetale ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije!
Vidi originalni članak

Nemamo običaj stavljati vlastite fotografije, međutim susret u gradu s Goranom Čižmešijom bio je odlična prigoda da i mi prošećemo ispred njegovoj, vrlo poznatog, foto-objektiva.

I, moramo priznati, mnogo je lakše biti ispred ekrana i pisati članak, nego pozirati ispred fotoaparata! Nina Cvijanović na lijevoj strani nosi bundu Esmara by Heidi Klum, Levis traperice, majicu iz Bershke, torbicu iz Zare i šljokičaste gležnjače iz Shoeboxa. Iva Kordić, na desnoj strani, nosi Zarin kaput, H&M-ovu torbicu, traperice iz Reserveda, čizme s Asosa i majicu iz Hard Rock Caffe-a. Zašto smo se spremile? Pa, bliži se Večernjakova ruža, a nama je potrebna nova haljina pa smo bile u potrazi za istom te se odlučile nagraditi kolačima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".