Umjesto haljine ili odijela, i Sanja Musić Milanović i kraljica Leticija odabrale super alternativu - kombinezone!

Sanja Musić Milanović kariranu je varijantu kombinirala sa salonkama, a kraljica Leticija crno-bijeli model s visokim crnim čizmama.
Vidi originalni članak

U Hrvatskom državnom arhivu održan je Hrvatsko-španjolski IFMIF-DONES Forum na kojem su sudjelovali predsjednik Zoran Milanović, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović te španjolski kralj i kraljica, Filip VI. i Leticija koji se nalaze u dvodnevnom službenom posjetu Hrvatskoj.

Nakon glamuroznih izdanja za svečanu večeru u srijedu navečer, za dnevne obveze izabrale su - kombinezone. Oni su odlična alternativa haljinama, suknjama i odijelima, a i liječnica i španjolska kraljica nose ih fantastično.

Musić Milanović izabrala je kariranu varijantu kojeg je upotpunila s modnim klasicima, crnim salonkama i bež kaputom kojim se ogrnula. Oba komada odlična su modna investicija, nosivi su godinama i lako se kombiniraju s ostatkom stvari u ormaru. Za razliku od prvog dana posjeta kad je nosila punđu uz nekoliko pramenova koji uokviruju lice, danas je odabrala raspuštenu kosu s laganim valovima i crveni ruž koji najčešće nosi.

Kraljica Leticija izabrala je crno-bijelu eleganciju i pojavila se u kombinezonu jedinstvenom po nabranim detaljima i volanima. Kombinirala ih je s crnim visokim čizmama, a stajling upotpunila decentnim nakitom i torbom. Struk je naglasila tankim remenom, a kosu uvila u lagane valove.

Dio današnjeg programa je i posjet Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG kojeg će Sanja Musić Milanović i kraljica Leticija posjetiti u sklopu Damskog programa.

Splićanke ukrale sve poglede: Iris Rajčić u žutoj haljini i upečatljivim čizmama, a Ana Gruica Uglešić u klasici s kojom nema greške

Odlično jesensko izdanje Ecije Ojdanić: 'Sve manje pratim modne trendove. Ovaj je outfit istodobno ležeran i sređen'

Par koji izgleda kao da je sišao s naslovnice magazina: Ona u genijalnim čizmama, a on u 'pomaknutoj' klasici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".