Umirovljena pravnica Višnja uvijek nas oduševi svojim stilom: 'Žive boje sam odjenula jer se dobro osjećam i jer su sretni dani'

Jednom nam je prilikom ispričala da joj je najbitnije kako sama sebi izgleda. Ako je osobno zadovoljna izgledom, kaže, onda je nije briga što će drugi reći!
Vidi originalni članak

Višnja Staničić dama je fantastičnog smisla za modu i gošća naše rubrike koja baš svaki put oduševi svojim stilom. Uvijek rado pozira našem fotografu Goranu Čižmešiji i otkrije par detalja o svojem stilu pa je tako ovog puta, prije nekoliko dana kad ju je na Staru godinu fotograf 'ulovio' na špici rekla kako najviše voli nositi plave nijanse jer se u njima najbolje osjeća.

Umirovljena pravnica nam je ispričala zašto je odabrala baš tu kombinaciju, a njena modna filozofija jako nam se svidjela:

– Ove žive boje odjenula sam jer se dobro osjećam i jer su sretni dani

Kombinacijom su dominirale nijanse plave, omiljene gospođi Višnju, a napravila je odličan color block moment tako što je u stajling dodala maramu u nijansama ružičaste, žute i zelene. Tu su i izvrsni modni dodaci koji su baš dobro nadopunili stajling - dioptrijske naočale zanimljivih detalja na okvirima, crveni ruž i efektna ogrlica. 

Umirovljena pravnica jednom je prilikom za Divu ispričala kako pazi da uvijek ima urednu frizuru, da je našminkana i da nikad ne izađe u klošarskom izdanju. To, rekla nam je, njeguje još od malih nogu:

– Mama je uvijek vodila računa o tome pa je to usadila i meni. Volim lijepo i osjećam se dobro kad znam da sam sređena onak' kak' mislim da bih trebala biti.

Rado nosi i šešire za koje kaže da daju određenu eleganciju i popravljaju cijeli dojam.

– Najbitnije mi je kako sama sebi izgledam jer, ako sam osobno zadovoljna izgledom, onda me nije briga što će drugi reći – rekla je jednom prilikom za Divu. 

Luce (8) u društvu tate Vlahe: 'Ne pratim modne trendove, ja se uvijek obučem po svome i ne slušam što mi mama i tata predlažu'

Stajling za pet jedne od najbolje odjevenih Hrvatica: Jadranka Sloković na Staru godinu prošetala stajling s notom ležernosti

Možda ih već imate u ormaru: Tenisice za koje Vogue kaže da će ih svi nositi u 2023. godini

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".