Ukrasite kosu

FOTO: Zara FOTO: asos FOTO: asos FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: mango FOTO: mango FOTO: Topshop FOTO: Topshop FOTO: Zara
Ukrasi za kosu dodat će poseban šarm vašoj frizuri, ali i spasiti bad hair day, a mi vam donosimo nekoliko trendovskih ukrasa...
Vidi originalni članak

Ukrasi za kosu sve su popularniji, a kod odabira pravog komada ne možete pogriješiti. Nosi se sve, od traka za kosu, obruča s velikim cvjetovima do svjetlucavih ukosnica. Nije ni čudno što su ovi modni detalji toliko popularni jer osim što će i najobičniji rep pretvoriti u glamurozan pomoću zlatnog okvira ili puštenu kosu u zanimljivu frizuru pomoću, primjerice,  trake za kosu ili neobičnih ukosnica,  spašavaju u one dane kada nas kosa nikako ne sluša, a koji se naprosto svima dogode. Veći i upečatljivi ukras za kosu dovoljan je sam po sebi tako da vam uz outfit ne treba nikakav dodatni nakit. Za inspiraciju pogledajte našu galeriju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".