Ukrali pozornost: Splitski modni dvojac jako dobro zna koji su hit komadi sezone

Proljeće je tu pa su look zaokružili trendi tenisicama
Vidi originalni članak

Njih dvoje prošetali su centrom Splita i ukrali pozornost prolaznika u trendi odjevnim kombinacijama. Splitski modni duo jako dobro zna koji su hitovi sezone te su ih odlično uklopili u svoje kombinacije.

Ljepotica je odabrala haljinu zmijskog uzorka te je spojila s kratkom kožnom jaknom, a look je zaokružila bijelim tenisicama s potpisom Alexandera McQuuena - njih trendseterice stvarno vole te ih često imamo prilike vidjeti u uličnoj modi. Naravno, jednako dobro nadopunjuju i elegantnija i ležerna izdanja. 

On je crno od glave do pete osvježio bijelim Gucci tenisicama koje jednako obožavaju i cure i dečki. Pokazao je da hoodice nisu namijenjene samo sportskim prilikama, već se mogu odlično isfurati i u svakodnevnom izdanju.  

 

Splićanke su najlipše na svitu! Slažete li se? U videu pogledajte najljepše Splićanke

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".