Ukrali pozornost: Sergio Ramos na dodjelu FIFA-ine nagrade stigao u društvu atraktivne zaručnice

Pilar Rubio i Sergio Ramos u vezi su već šest godina, a ovog ljeta nogometaš je i zaprosio novinarku
Vidi originalni članak

Nagradu FIFA-inih nagrada nije propustio ni Sergio Ramos koji je na dodjelu stigao u društvu zaručnice Pilar Rubio. Atraktivna novinarka ovom je prilikom aposlutno ukrala pozornost kad se pojavila u statement šljokičastoj haljini koja je istaknula njezinu odličnu figuru i u prvi plan stavila fantastične noge. I Ramos se itekako potrudio oko odjevne kombinacije pa je odabraio crno-bijeli smoking, a čistu peticu zaslužio je za odabir cipela sa zakovicama, jako stylish!

Ovaj par upoznao se prije šest godina, a zaručili su se ovog ljeta. Imaju troje djece - sinove Sergia, Marca i Alejandra, a nemamo ih često priliku vidjeti u javnosti. Šteta, jer izgledaju stvarno spektakularno!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".