Ukrala show: Zanosna dama u ovim "ružnim" tenisicama stvarno nije mogla proći nezamijećeno!

Odabrala je model s potpisom francuskog brenda Louis Vuitton, čija je cijena oko 7100 kuna
Vidi originalni članak

Osim prekrasne, bujne kose, kad je ova ljepotica prošla gradom u prvi plan došle su njezine tenisice o kojima već mjesecima vlada podijeljeno mišljenje!

Glomazne tenisice hit su već nekoliko sezona, a zgodna brineta odabrala je model Archlight s potpisom brenda Louis Vuitton, čija je cijena na webshopu 1090 dolara, odnosno nešto više od 7100 kuna. 

Neobičan model kombinirala je sa skinny trapericama, dolčevitom i kaputom boje devine dlake te pokazala zašto je bitno u ormaru imati takve klasične komade. Look je zaokružila Hermes remenom i odličnim sunčanim naočalama.  

 

Ugostili smo pravu Divu - Zdenku Kovačiček! 👸😍 Pitali smo ju što više voli, janjetinu ili sarmu 😋, cipele 👠 ili torbice 👛, a i koju bi moć voljela imati da je superheroj!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".