Ukrala pozornost: Fani Kerum na biralište izašla u pripijenoj haljini od gotovo 8800 kn

Odabrala je uski model cvjetnog uzorka s potpisom talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana
Vidi originalni članak

Željko Kerum na biralište u Splitu došao je u društvu obitelji - supruge Fani i djece Eleonore, Zvonimira i Frane. Pozornost je ukrala Fani Kerum koja je za ovu prigodu odabrala pripijenu haljinu cvjetnog uzorka koju potpisuje luksuzni talijanski brend Dolce&Gabbana. 

Haljinu naglašenih ramena kombinirala je s crvenim natikačama na visoku potpeticu koje krasi mašna na prednjem dijelu te crvenom dizajnerskom torbicom koju potpisuje još jedan talijanski dizajnerski brend, Fendi. Inače, haljina koju Fani nosi prodaje se po cijeni od 1152 eura, odnosno gotovo 8800 kn. Haljina se trenutačno nalazi na sniženju na luskuznom web shopu Farfetch, a njezina originalna cijena je 1920 eura. 

Čini se kako je Fani velika ljubiteljica talijanskog dizajna s obzirom na to da je Dolce&Gabbana haljinu upotpunila Fendi torbicom. Riječ je o modelu Baguette u crvenoj boji koji se na službenim Fendi stranicama, ovisno o veličini, prodaje po cijeni od 2300 €, koliko je potrebno izdvojiti za standardnu veličinu, pa do 2600 eura, koliko košta veliki model Baguette Large. 

Fani je look zaokružila nježno koraljnim ružem i valovima u kosi. 

U videu pogledajte dolazak na biralište obitelji Kerum:

Pogledajte kakve su modne kombinacije političarke odabrale za izbornu noć:

FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Dalija Orešković, predsjednica Stranke s imenom i prezimenom išla je na sigurno i odabrala malu crnu haljinu. FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno, kombinaciju crnih klasičnih hlača i majice osvježila je žutim sakoom. FOTO: Marko Lukunić/Pixsell Sabinu Glasovac iz Restart koalicije prati glas najbolje odjevene saborske zastupnice, a taj je status potvrdila i svojim odabirom za izbornu noć. FOTO: Marko Prpić/Pixsell Odabrala je haljinu koraljno-crvene boje i kombinirala je sa sakoom istog kroja i iste boje, dok je kosu uvila u lagane valove. FOTO: matija habljak/pixsell Lice Vladimire Palfi govori sve o ishodu njezine koalicije Dosta pljačke. Prema svemu sudeći, izborni prag ne prolaze. FOTO: matija habljak/pixsell Za izbornu je noć odabrala jednostavnu zelenu haljinu, dok je usne naglasila klasičnim crvenim ružem. FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Marija Selak Raspudić pojavila se u izdanju kakvom je ne viđamo često i odabrala lepršavu haljinu s upečatljivim uzorkom. FOTO: Marin Tironi/Pixsell Katarina Peović iz Radničke fronte nije skidala osmijeh s lica, a odabrala je crvenu haljinu od tila s točkastim uzorkom. Također, i za odlazak na biralište odabrale je haljinu crvene boje.

Izdanje u kojem je ne viđamo često: Za glasanje, Kolinda Grabar Kitarović odabrala trendi torbu i upečatljivu suknju

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".