Ukradite kraljevsku ideju: Kate Middleton u outfitu koji može biti inspiracija za sve ljetne svečanosti

Kate Middleton odabrala je svilenu plavu haljinu i kombinirala je s tamnoplavim salonkama
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Catherine i princ William od Cambridgea posjetili su bolnicu "Kraljica Elizabete" u sklopu proslave dana zdravstvenih djelatnika, a haljina koju je Kate Middleton odabrala, opet je bila u prvom planu. Poznato je kako sve što vojvotkinja odjene se rasproda u rekordnom roku, no Kate-efekt najčešće se događa kad je riječ o high street komadima. 

S obzirom na to da je Kate nosila haljinu brenda Beulah London koja se prodaje po cijeni od 525 funti, odnosno oko 4400 kn, Kate-efekt ovog bi puta mogao izostati, no i dalje može poslužiti kao odlična inspiracija za sve svečane prigode u ljetnim i jesenskim danima. 

Svilenu haljinu zanimljivog uzorka s bijelom kragnom kombinirala je s tamnoplavim salonkama, a kosu je podignula u visoki rep te pokazala da on nije rezerviran isključivo za ležerne prigode. Look je zaokružila neutralnim make upom i decentnim naušnicama. I princ William odabrao je plavo odijelo pa se pretpostavlja kako su svojim modnim odabirima odali počast zdravstvenim djelatnicima čija je zaštitna boja plava, piše Vogue. 

Još odličnih kombinacija Kate Middleton potražite u galeriji: 

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Hit haljina i omiljen par obuće: Kate Middleton nosi outfit koji fashionistice obožavaju u ljetnim danima
Posudite trik Kate Middleton s kojim se lako mogu sakriti naramenice grudnjaka
Kate-efekt 'radi' i u karanteni: Još jedna haljina koju je vojvotkinja odjenula odmah je rasprodana
Najslađe fotografije koje ćete danas vidjeti: Kate Middleton fotografirala je princa Louisa za njegov 2. rođendan

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".