Ukradite "kraljevski" trik: Kate je na haljini promijenila samo jedan detalj i dobila sasvim novi outfit

Isfurala je istu haljinu koju je nosila prilikom kraljevskog posjeta Kanadi prije dvije godine
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry konačno su se vratili s turneje po Australiji i svi pogledi ponovno su usmjereni prema Londonu i kraljevskoj obitelji. U centru pozornosti i dalje je vojvotkinja od Sussexa, no za njom ne zaostaje ni Kate Middleton.

Za jedno od posljednjih pojavljivanja, vojvotkinja od Cambridgea izabrala je haljinu koju je već nosila, a potpisuje ju Jenny Packham. Međutim, napravila je mali trik pa je ova haljina izgledala kao sasvim novi komad u ormaru! 

Naime, plavu haljinu već je nosila prije dvije godine kad je kraljevska obitelj bila na putovanju u Kanadi, a osvježila ju je tako što je skinula kragnu i time momentalno dobila svježiji i više mladenački komad, piše Marie Claire. Moramo priznati, ovaj "kraljevski" trik jako nam se sviđa i definitivno ćemo ga ukrasti od Kate! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".