Ukradi stil: Petra Kurtela

Ukradi stil Petre Kurtele i pokaži da znaš nositi ovogodišnje trendove na svoj način!
Vidi originalni članak

Otvorenju Oxette trgovine na novoj lokaciji prisustvovala je i glumica Petra Kurtela. Poznata je po svojem osebujnom stilu, a ovog se puta istaknula u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj kombinaciji. Za ovu casual priliku odjenula je haljinu uvijek trendi kariranog uzorka koju je kombinirala s crvenim čizmama iznad koljena koje su potpuno podigle cjelokupnu kombinaciju.  

Čini nam se da karirani uzorak nikad neće izaći iz mode. To je dobra vijest jer u kombinaciji s haljinom na romantične volane izgleda cool

Čizme iznad koljena najveći su hit ove zime, a podižu i najjednostavniji styling. Ove u sivoj boji efektnije su od crnih, a opet ih možete kombinirati s mnogo odjeće iz ormara. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".