Ukradi stil: Lejla Filipović

Ukradi stil Lejle Filipović i zablistaj u pomaknutoj eleganciji!
Vidi originalni članak

Predstavljanje nove kolekcije jedne od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica, Aleksandre Dojčinović, nije predstavila ni lijepa Lejla Filipović. Lejla vrlo dobro zna koji su ovosezonski trendovi, ali ih isto tako zna iznijeti na sebi svojstven način. Bordo čizme iznad koljena i čizme s efektom zmijske kože ukombinirala je s bijelom haljinom zanimljivih volana s potpisom Krie design, a na usne stavila uvijek trendi ruž boje vina.

Čizme iznad koljena najveći su ovosezonski hit, a još ako su od baršuna, garantirano vam je da nećete proći nezapaženo. Same po sebi su statement komad pa ih treba kombinirati sa "smirenijim" komadima. 

Svijetle haljine nisu rezervirane samo za ljeto, već ih možete ostaviti i u svojem zimskom ormaru. Slično je i s volanima, koji nas kao veliki trend prate već nekoliko sezona

Zmijski uzorak kao da nikad nije izašao iz mode, a na dodacima uvijek izgleda fantastično! U kombinaciji s bordo bojom svakako je dobitna kombinacija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".