Ukradi stil Kristine Šalinović

Ukradi stil Kristine Šalinović i istakni se u masi!
Vidi originalni članak

Iza sebe ima svjetsku manekensku karijeru, a to se vidi i na njezinom stilu. Bivša manekenka, a sad vlasnica salona za stiliziranje kose, Kristina Šalinović, vrlo dobro zna kako se istaknuti u masi. Bira komade koji vjerno izražavaju njezin stil, ne prateći slijepo modne trendove. Ipak, Kristina vrlo dobro zna da s kožnom jaknom i jednostavnom bijelom majicom nikad ne može pogriješiti. Odličan su dodatak i njezine tetovaže koje tek neprimjetno vire ispod suknje. 

Karirana suknja koja neodoljivo podsjeća na stil školarki ponovno se vratila u modu. Najbolje ju je kombinirati s jednostavnim odjevnim komadima jer je sama po sebi vrlo upečatljiva.

Kad ne znate što biste obukli, obična bijela majica spašava stvar. Iako je mnogi podcjenjuju, ona svaki styling učini jako chic.

Zašto svojem ormaru trebate dodati kožnu jaknu, zbilja nije potrebno posebno objašnjavati. Ove se sezone nose one malo duže i vrlo, vrlo bikerske.

Popularnost koju su prošle godine imale bijele tenisice, ove su sezone definitivno preuzele one u crnoj boji. Slažu se sa svime, bilo da je riječ o casual dnevnoj kombinaciji ili večernjem izlasku ako niste spremne nositi štikle.

Crni clutch neizostavan je dio svakog ormara. Iako je malen, u njega stane mnogo toga, a uvijek potražite onaj s remenom kako biste ga mogli, kad vam dosadi, staviti preko ramena.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".