Ukradi stil: Kristina Krepela

Ukradi stil lijepe glumice i pokaži da je klasika uvijek pun pogodak!
Vidi originalni članak

Na predstavljanju Caffe Vergnano pojavila se i glumica Kristina Krepela u jednoj jednostavnoj, a istovremeno efektnoj kombinaciji. Obukla je klasične skinny traperice te visoke čizme, a dozu romantike i elegancije dali su čipkasta bluza , kosa iza uha te neizostavni crveni ruž. S nakitom nije pretjerivala, već se odlučila za decentne narukvice na obje ruke. Za svaku pohvalu! Mi smo pronašli gdje možete kupiti slične odjevne komade.

Čipkasta bluza polako postaje klasik koji svaka žena treba imati u ormaru! S crnom bojom ne možete pogriješiti, a jednako će dobro izgledati ako je nosite na uske traperice ili neku zanimljivu suknju

Iako ove sezone sve trendseterice nose široke hlače,ipak se ne odričemo tako lako dobrih skinny traperica, a osobito ako se radi o nekom modelu u tamnijoj boji koji možemo nositi u više prilika! 

Visoke čizme definitivno su najveći trend sezone i teško da postoji dama koja ih nije nabavila. Stoga, ako još niste, trk u trgovinu po svoj primjerak! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".