Ukradi stil: Iva Balaban

Ukradi stil Ive Balaban i pokaži koliko jednostavnost može dobro izgledati.
Vidi originalni članak

Ako netko zna kako zasjati u svakoj situaciji, onda je to svakako jedna od najvećih hrvatskih trendseterica, Iva Balaban. Na VIP shoppingu KENZO x H&M kolekcije, Iva Balaban pokazala je kako ostati zapažen i u jednostavnim kombinacijama koje gotovo svatko može pronaći u svojem ormaru. Dugačku baršunastu haljinu s prorezom kobminirala je s casual trapericama, cipelama na vezanje i jednostavnom crnom torbicom, dok je kosu raspustila u blage kovrče. 

Iako je Zarina haljina prije svega namijenjena elegantnijim kombinacijama, Iva je pokazala da odlično funkcionira i u opuštenoj varijanti. Veliki dekolte ublažila je crnom majicom ispod haljine. 

Rezane traperice jedan su od najvećih hitova ove sezone, a nošene na ovaj način predstavljaju sjajan kontrast elegantnijoj haljini. 

Cipele na vezanje prate nas i u jesensko-zimskoj sezoni, a potrebno je samo pronaći one zatvorene

Upravo zbog tog što je gotovo neprimjetna, torbica se odlično uklopila u styling, ne odvlačeći pozornost s ključnih komada.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".