Ukradi stil Ane Radišić

Ukradi stil Ane Radišić i pokaži da je manje uistinu više.
Vidi originalni članak

Lijepa Voditeljica Ana Radišić zna formulu koju bi mnoge djevojke rado kopirale. Komplet sastavljen od crnog crop topa i pencil suknje upotpunila je jednim od najvećih jesenskih hitova - bomber jaknom. Ana je pokazala kako voli hrvatski dizajn pa je obula crne cipele sa zanimljivim detaljem - satom, koje su proizvod hrvatskog brenda CLOX

Uz ovakvu kombinaciju odlično pristaju jednostavne frizure, a voditeljica to zna pa je kosu tek blago nakovrčala, a na usne stavila crveni ruž. 

Tko kaže da je crop top rezerviran samo za ljeto? Uz pravu suknju i dobru jaknu može se nositi i u hladnijim danima.  

Crna pencil suknja vječni je klasik, a prorezom će te dodati dozu seksepila

 Klasičnu i elegantnu kombinaciju začinila je neočekivanom jaknom - sportskom bombericom vojničkog uzorka te pokazala da zna spajati nespojive komade. 

Ana je pokazala da voli hrvatski dizajn te, umjesto da je obula klasične crne štikle, odlučila se za one s potpisom brenda CLOX, s zanimljivim detaljem sata na prednjem dijelu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".