"Ujutro uglavnom ne znam za sebe, a kad ne znam što bi, idem na sigurno - crno"

Atraktivnu Ivanu Šundov Hojan svojim je modnim objektivom fotografirao Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ona je TV voditeljica, PR managerica i content makerica, a ako je suditi prema fotografijama našeg poznatog street style fotografa, i jedna jako stylish žena. Iako izgleda odlično, čini se kako iza toga ne stoje sati i sati pripreme i razmišljanja što će odjenuti. 

- Nisam od onih koji imaju vremena puno razmišljati o tome šta će ujutro obući. Ujutro uglavnom ne znam za sebe, niti gdje sam, ni kako se zovem pa trčim po stanu s kavom u ruci i razmišljam šta ću - priznaje Ivana. 

"Ovo je kombinacija koju mogu nositi kada znam da neću napraviti baš jako puno koraka od auta do destinacije na kojoj sam se dogovorila, a budući sam parkirala u Centru Cvjetni... sve je jasno. Kad ne znam što bih obukla, uvijek idem na sigurno - crno ili prvo izvučem jednu od bijelih bluza pa kombiniram dalje. To sam davno zapamtila od Caroline Herrere pa tako i ja radim kad sam u nedoumici i nedostatku vremena (a to je često😉).”

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".