Uh, ovo su cipele koje bi odobrile sve svjetske trendseterice

Ljeto prolazi, no ovakva pomaknuta klasika u ormaru je vječna!
Vidi originalni članak

Već i vrapci na grani znaju kako je Valentino Garavani majstor za stvaranje savršenih ženskih cipela, no i dalje nas iznenadi svaki put s novotarijama koje izađu iz njegove radionice. Ovog su nas puta oduševile sandale od baršuna koje dolaze u pastelno rozoj boji. Na prvu su klasičnog izgleda, no na stražnjem dijelu imaju predimenzioniranu mašnu koja im daje jedan novi, romantičan look

Iako vrijeme sandala polako prolazi, ovo je idealan model jer ćete ga moći nositi godinama s obzirom na njihov klasičan izgled. Ukoliko odlučite kupiti ih, utoliko ćete za njih trebati izdvojiti 590 eura - ipak se radi o jednom, jedinom Valentinu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".