Uggsice sada imaju i cipele na pete, a izgledaju dosta čudno

Neki su veliki ljubitelji popularnog brenda i njihovih čizmi, dok ih drugi preziru, a sada se pojavio još jedan neobičan par obuće
Vidi originalni članak

Ove specifične štikle nastale su u suradnji modnog brenda Eckhaus Latta i popoularno Ugg. Sve je počelo u veljači kada su krenuli dogovori oko suradnje za vrijeme New York Fashion Weeka, a radi se o jesenskoj kolekciji.

Cipele imaju potpeticu i krzno iznutra kako ne ženama bi bilo zima za noge u hladnijim danima, a imaju i punu drvenu petu, dok su napravljene od ovčje kože.

Eckhaus Latta je luksuzan brend, a poznati su po korištenju neobičnih materijala i tekstura. U kolekciji se nalazi pet različitih stilova cipela i četiri komada odjeće od ovčje kože, ali ove štikle će ipak biti hit. Jesu li to cipele ili natikače i kako ih nositi, nije previše ni važno. 

 

 

Lijepa Josipa je iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".