On u poslovnom outfitu izgleda baš kao da je sišao s modne piste, a i torba mu je super

"Pomaknuta" klasika super mu pristaje
Vidi originalni članak

Ako tražite inspiraciju za prijelazno razdoblje, definitivno se možete inspirirati kombinacijom prezgodnog frajera sa zagrebačke špice!

Njegovom outfitu jednostavno ne možemo pronaći manu - pokazao je da hlače i sako koji nisu u potpunosti "usklađeni"  zajedno mogu jako dobro funkcionirati. Ispod sakoa isfurao je klasičan tamnoplavi džemper ispod kojeg su provirivali košulja i kravata - pomaknuta klasika mu stvarno dobro stoji! 

Jako nam se svidio i njegov odabir torbe - kožni model u konjak smeđoj boji savršeno je zaokružio ovu odličnu poslovnu kombinaciju. 

 

Prošetali smo gradom i provjerili koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode poput uvijača za trepavice, pegle za kosu, rašpice... 😄 I moramo reći da smo se iznenadili, osim što je vikler postao - četka za kosu! 😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".