Udvoje je više stylish: Ovi prezgodni parovi svima su očitali modne lekcije

Naš Goran Čižmešija na pariškim ulicama pronašao je fantastičnu jesensku inspiraciju
Vidi originalni članak

Najdraži street style ulov definitivno su nam modno zanimljivi parovi, a naš je Goran Čižmešija pravi majstor za to! Najbolji primjer za to je ovi parovi iz Pariza koji su ujedno i izvrsna inspiracija za jesenske dane. 

Crno nikad nije dosadno - na frajerima izgleda odlično od glave do pete, a ova djevojka zna kako metalik nositi i u dnevnoj varijanti. Također, isfurala je našu omiljenu kombinaciju - gležnjače na gole noge; stvarno nema boljeg!

I njih dvoje isfurali su matchy-matchy kombinacije, a glavnu su riječ vodile bež i plava boja. I dok se on u potpunosti držao ležerne klasike, ona ju je osvježila odličnim žutim balonerom i kapom s crvenim coflekom. 

A ako netko zna kako modno riskirati, onda su to definitivno njih dvoje! Ona je tirkiznom Gucci torbicom razbila crno-bijelo monotoniju, dok je on fantastično isfurao kardigan kakav do sad na frajerima još nismo vidjeli!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".